Diari Més

Tot a punt per la 8a Cursa Nocturna de Sant Jaume

L’esdeveniment esportiu tindrà lloc aquest divendres, 20 de juliol, i es preveu que s’hi inscriguin 400 participants

La cursa té sortida i arribada al Parc dels Capellans de Reus.

Tot a punt per la 8a Cursa Nocturna de Sant JaumeAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa Nocturna de Sant Jaume, organitzada per Tretzesports amb la col·laboració dels Ajuntaments de Reus i de Riudoms, arriba aquest divendres 20 de juliol a la seva 8ª edició. L’esdeveniment esportiu començarà a les 21.30h amb sortida i arribada al Parc dels Capellans de Reus. Es preveu que enguany hi hagi prop de 400 participants.

Aquesta prova, que forma part del calendari de curses populars de Reus, té un recorregut de 10 kms, amb sortida i arribada a les piscines municipals del parc dels Capellans. La cursa es dirigeix fins a Riudoms, pel camí del Roquís i el camí vell de Castellvell. Una vegada a Riudoms, i davant les instal·lacions esportives, s’hi troba el punt quilomètric 5. En aquest punt hi haurà l’avituallament. Els participants tornen a Reus pel Camí dels Molins Nous. En acabar la cursa, podran gaudir d’un bany a les piscines municipals de Reus i fer un tomb per la Fira de Sant Jaume.

Els interessats encara es poden inscriure a la cursa a través d’aquest lloc web. També es poden fer inscripcions presencials a Esports Armobal, Body Viu Reus i Recupera’t.

tracking