Diari Més

Política

La CUP oficialitza com a alcaldable a Reus Marta Llorens en assemblea

Aposta per presentar-se amb projecte propi a les eleccions municipals

Marta Llorens és la candidata a alcaldessa de Reus.

La CUP oficialitza com a alcaldable a Reus Marta Llorens en assembleaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP es presentarà sola a les següents eleccions municipals i amb Marta Llorens com a alcaldable. Aquesta és una de les principals conclusions de l’assemblea plenària que l’esquerra independentista de Reus ha celebrat aquest dissabte.

«Ens presentarem com a CUP Reus perquè entenem que és la millor opció per a la ciutat. Durant tot aquest mandat hem reclamat que fa falta urgentment un projecte de ciutat davant d’un govern que es dedica a improvitzar. I nosaltres, com vam explicar recentment a la Conferència Municipalista, tenim un projecte integral, alternatiu i transformador que volem portar a la pràctica», ha explicat el membre de l’assemblea Cristian Muñoz.

La formació anticapitalista entén que una possible llista unitària diluïria aquest projecte que suposa «una alternativa real per a Reus». No obstant això, la CUP emplaça «a la resta de forces independentistes a treballar per tal de trobar punts concrets en comú per evitar una alcaldia del 155 i materialitzar la República des del municipalisme», tal com ha explicat Anna Simó en representació de l’assemblea local.

Marta Llorens ha reiterat que la CUP «no té por de governar» i que té un «projecte de ciutat per fer República». És per això que els cupaires «no donaran l’esquena a ningú» i seran «els primers a treballar els propers dies amb la resta de forces independentistes com fins ara per acords concrets que es portin a la pràctica per fer República des de Reus».

tracking