Diari Més

Detenen in fraganti a dos reusencs quan intentaven entrar a una casa

Quan van ser sorpresos pels mossos, els arrestats van fugir i es van amagar darrera d'uns matolls d'un carrer proper

Els detinguts van fer palanca amb una eina i van trencar el vidre de la porta d'entrada de la casa.

Detenen in fraganti a dos reusencs quan intentaven entra a una casaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos veïns de Reus, de i 50 anys i de nacionalitats pakistanesa i espanyola, han estat detinguts aquest dijous com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Una trucada al 112 va alertar que dues persones estaven forçant la porta d’una casa de Reus. Al lloc dels fets s'hi va desplaçar una patrulla dels mossos que estava fent tasques de prevenció a la zona. Ràpidament, els agents van observar a dos individus amb una palanca manipulant una porta.

Quan els homes es van adonar de la presència policial van marxar ràpidament i es van amagar darrera d’uns matolls situats en un carrar proper. Una segona patrulla de mossos que havia anat a la zona per donar suport va ajudar a tancar la zona. En arribar al lloc on els individus s’havien amagat, els dos homes van intentar fugir un per cada costat però els mossos els van poder interceptar.En l’escorcoll, els homes portaven a sobre un tornavís.

Un cop comprovat l’immoble, on s’estava produint el robatori, els mossos van veure que el vidre de la porta estava trencat i hi havia encara una eina col·locada per fer palanca.

Els detinguts, que sumen entre els dos 15 antecedents policials, han passat aquest matí a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

tracking