Diari Més

Els nous vestidors de La Pastoreta quedaran enllestits en quatre mesos

Les obres es van iniciar aquesta setmana

Recreació virtual de l'aspecte que oferiran les noves instal·lacions segons el projecte del 2016.

Les millores al camp de La Pastoreta s'iniciaran la setmana vinentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de construcció dels nous vestidors al complex esportiu de La Pastoreta s'executaran durant quatre mesos, finalitzant-se a temps per a l'inici de les competicions. Les tasques s'han iniciat aquesta mateixa setmana i s'allargaran durant setze setmanes. Aquesta és una de les millores ofertes per l'empresa adjudicatària dels treballs, Gilabert Miró SA, que retalla el termini de cinc mesos contemplat en el projecte inicial.

El pressupost de les tasques per dur a terme el projecte queda fixat, finalment, en prop de 230.000 euros. Amb aquesta inversió es construirà un nou mòdul al costat de l'actual, el qual acollirà dos vestidors per equips, un per a àrbitres, i un magatzem. A més, també s'adequarà una nova sala de calderes que substituirà les actuals i subministrarà aigua sanitària a la totalitat de la construcció. Aquesta sala serà accessible des de l'exterior del complex esportiu, per tal de millorar la mobilitat dels operaris i evitar que hagin de traspassar per dins els vestidors.

Aquest projecte es pot fer realitat després que l'Ajuntament aprovés, en el ple del mes d'abril, una modificació de crèdit per treure'l a concurs públic. En una visita a les obres realitzada aquest dijous, l'alcalde Carles Pellicer va recordar «per motius administratius s'han endarrerit les obres», ja que la primera licitació va quedar deserta. Pellicer va estar acompanyat pel regidor d'Esports, Jordi Cervera, i pel portaveu del PP Sebastià Domènech, qui estava al capdavant de la regidoria d'Esports quan es va iniciar el projecte. «La proposta per dur a terme aquestes obres la va fer el PP, ja que era un compromís que tenia amb el president de La Pastoreta», va destacar Pellicer. Domènech també va fer possible, el 2014, la construcció d'un camp de gespa artificial de futbol 7.

En aquest complex esportiu hi duen a terme les seves activitats l'escola de futbol La Pastoreta, l'equip de futbol americà Reus Imperials –de manera ocasional- i el Reus Rugbi Club. Precisament, aquesta última entitat havia estat una de les que més havia demanat aquestes obres de construcció de nous vestidors, a més de denunciar la falta d'adequació de l'espai per a la pràctica del rugbi.

tracking