Diari Més

Successos

Un conductor de Reus Transport ebri atropella una persona davant de l'Hotel Gaudí

La Guàrdia Urbana ha obert diligències penals i l'empresa un expedient disciplinari

Un autobús de Reus Transport ha atropellat una dona aquest migdia davant de l'Hotel Gaudí.

Més de 130 subvencions al transport municipal de Reus per discapacitat durant l'any 2015Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 46 anys i veïna de Reus ha estat atropellada per unautobúsde l'empresa Reus Transport aquest migdia, a les 13.37 hores, davant de l'Hotel Gaudí. En l'accident, la dona ha patit ferides lleus i ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus per fer-li un reconeixement mèdic.

La Guàrdia Urbana ha acudit al lloc dels fets i ha procedit a realitzar la prova d'alcoholèmia al conductor, també de 46 anys i veí de Cambrils. Aquest, ha donat positiu en la primera prova amb un 0,68mil·ligramsd'alcohol per litre d'aire espirat. El segon test ha confirmat el positiu amb 0,62 mg/l. Cal recordar que la taxa màxima permesa per als professionals és de 0,15 mg/l.

El resultat de la prova d'alcoholèmia i el fet que hagihagut feritsen l'accident ha comportat que els agents hagin obert diligències penals cap al conductor.

L'empresa municipal Reus Transport, per la seva banda, ha obert un expedient disciplinari al seu treballador i estudiarà si aplicar alguna mesura més fins que s'acabi la instrucció del cas.

tracking