Diari Més

El Servei de Rehabilitació del Sant Joan tanca per la presència d'un rusc d'abelles

Els Bombers de la Generalitat han procedit a treure el rusc que s'ha creat en aquesta unitat de l'hospital reusenc

Una imatge d'arxiu de les instal·lacions de l'Hospital Sant Joan.

La plantilla del Sant Joan analitzarà accions legals per les DPO 2016Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei de Rehabilitació de l'Hospital Sant Joan de Reus s'ha vist obligat a tancar, aquest matí i durant tot el dia d'avui, a causa de la presència d'un rusc d'abelles. Segons han indicat fonts consultades pel Diari Més, el rusc ja ha estat retirat, tot i que s'ha decidit que aquest servei romangui tancat durant tot el dia com a mesura de seguretat, ja que podrien quedar abelles dins l'equipament.

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís a les 9.30h del matí informant que s'havia detectat la presència d'un gran nombre d'abelles dins l'Hospital Sant Joan. Una dotació del cos s'ha traslladat al lloc i ha pogut detectar que s'havia creat un rusc d'aquest insecte en un forat situat al Servei de Reahbilitació del centre sanitari.

Els efectius dels Bombers traslladats al lloc han procedit a treure el rusc de les abelles, que són una espècie protegida, en una actuació que s'ha tancat en prop de 20 minuts. Com a mesura de seguretat, el Servei de Rehabilitació del Sant Joan romandrà tancat durant tot el dia i demà dimarts tornarà a obrir amb normalitat.

tracking