Diari Més

Oci

Coques de sucre gratuïtes a les Barraques de Reus

L'Ajuntament i les diferents entitats promouen un pla de conductes saludables durant les Barraques

Imatge d'una anterior edició de les Barraques de Reus.

Els organitzadors de les Barraques es plantegen sortir del Parc de la FestaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu de garantir la seguretat del públic a les Barraques de Reus, s'ha previst un pla que promou conductes saludables en l'àmbit de l'oci nocturn. Les principals accions que es duran a terme al recinte del Parc de la Festa de Reus des del 20 al 23 de juny, són l'habilitació de punts d'aigua, un punt d'informació per prevenir les conductes relacionades amb el consum de substàncies i les relacions sexuals i la distribució de coques de sucre de manera gratuïta a determinades hores de la nit.

Les diferents entitats i col·lectius amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, han presentat com a novetat d'enguany un seguit de mesures de prevenció durant les Barraques. Aquest any s'han incentivat els controls d'accés als menors d'edat de manera que, quan entrin al recinte se'ls hi lliurarà una polsera identificativa. A més, hauran d'entrar acompanyats d'una persona adulta o bé, portar una autorització escrita dels seus tutors.

Els assistents a les Barraques de Reus podran abastir-se d'aigua de manera gratuïta a partir de quatre punts d'aigua a càrrec de l'empresa Aigües de Reus. També es posaran a disposició aigua envasada a les casetes per un preu de 50 cèntims. L'entitatARSUFesta col·laborarà en la informació i prevenció de conductes de risc relacionades amb el consum de substàncies i les relacions sexuals. Com en anys anteriors, aquest col·lectiu sensibilitzarà i informarà sobre els riscos d'aquestes conductes. El Gremi de Forners de Reus i Comarca a partir d'una determinada hora de la nit distribuiran coques de sucre de manera gratuïta entre el públic. Amb aquesta mesura pretenen garantir a tothom la possibilitat d'una ingesta durant la nit.

tracking