Diari Més

Premi

Una alumna de l'Institut Baix Camp guanya el premi Catskills

L'esdeveniment es va celebrar del 7 al 14 de juny

L'alumna Sara Ferré Alarcón de l'Institut Baix Camp de Reus ha guanyat

Una alumna de l'Institut Baix Camp guanya el premi CatskillsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alumna Sara Ferré Alarcón de l’Institut Baix Camp de Reus, del CFGM de Cures auxiliars d’infermeria, ha obtingut el primer premi a la competició Catskills a l’skill 41 “Cures auxiliars d’infermeria/ Atenció sociosanitària”. Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals d'arreu del territori català competeixen en 33 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant.

Aquest esdeveniment de la formació professional, que es va celebrar durant els dies 7 i 14 de juny a l’Institut Salvador Seguí de Barcelona, està enmarcat dins els SKILLS, competicions que tenen l’objectiu de promoure i prestigiar la formació professional de manera autonòmica, estatal i mundial.

En aquesta competició, de forma individual, quinze alumnes, un per cada centre participant, havien d’atendre i realitzar educació sanitària a diversos actors, que simulaven ser pacients amb diferents dependències i problemes de salut.

La Sara representarà Catalunya a la competició a nivell estatal, SpainSkills, que es realitzarà a Madrid durant el mes de febrer-març del 2019. Si guanya el campionat estatal podrà participar a l’europeu Europeskills i al mundial WordSkills.

tracking