Diari Més

Successos

Tornen a tallar 12 connexions il·legals de llum en un operatiu a Mas Abelló

Els agents han acudit a l'indret per a assegurar la seguretat dels treballadors d'Endesa

Els tècnics d'Endesa han localitzat dotze reconnexions il·legals de llum.

Tornen a tallar 12 connexions il·legals de llum en un operatiu a Mas AbellóOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Operaris de la companyia Endesa han tornat aquest dijous al barri de Mas Abelló de Reus davant les sospites que s’han pogut fer reconnexions fraudulentes a la xarxa elèctrica.Cal recordar que, el 4 de juny, un ampli dispositiu va revisar 104 habitatges de la zona de les Verges i va procedir a tallar 47 connexions il·legals a la xarxa elèctrica i tres a la d’aigua potable.

Davant les sospites que s’haurien tornat a punxar connexions neutralitzades ara fa deu dies, efectius de la Guàrdia Urbana de Reus i dels Mossos d’Esquadra s’han desplegat novament a la zona per donar suport als operaris mentre fan les comprovacions pertinents.Durant el dispositiu s’ha comprovat que s’havien realitzat 12 reconnexions il·legals a la xarxa de llum, de les que ja es van tallar la setmana passada; i s’ha procedit a tallar-les de nou.

Arran del dispositiu del 4 de juny, els Mossos també van desmantellar una plantació interior amb 400 plantes de marihuana amagada en un dels habitatges del barri, la majoria dels quals estan ocupats il·legalment.

Operaris d'Endesa han tornat al barri de Mas Abelló de Reus davant les sospites que s'han pogut fer reconnexions de llum.

Tornen a tallar 12 connexions il·legals de llum en un operatiu a Mas AbellóOlívia Molet

Agents, al carrer Passatge de la Mare de Déu de la Cabeza.

La policia torna a Mas Abelló per comprovar si segueix el frau elèctricOlívia Molet

Més agents, al carrer.

La policia torna a Mas Abelló per comprovar si segueix el frau elèctricOlívia Molet

tracking