Diari Més

L''Hola, Sant Pere' torna a omplir d'escolars la plaça del Mercadal de Reus

Més d'un miler escolars han dibuixat la figura del Lleó com a acte de benvinguda de la festa major

Els escolars han dibuixat la figura del Lleó a la plaç del Mercadal.

L''Hola, Sant Pere' torna a omplir d'escolars la plaça del Mercadal de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 1.100 escolars i uns noranta mestres de 26 centres educatius diferents de Reus han dibuixat aquest dimecres el Lleó gegant a la plaça del Mercadal, un acte que serveix per donar la benvinguda a la Festa Major de Sant Pere.

Com a les darreres edicions, l’artista reusenc Trifon Maynou ha estat l’encarregat de perfilar sobre la plaça del Mercadal la silueta. Durant l’acte, una avioneta ha sobrevolat l’espai per tal de copsar l’esdeveniment a la ciutat a vista d’ocell. Després, l’element protagonista d’aquest any, el Lleó, ha ballat amb la canalla al mig de la plaça gràcies als portadors i a la música d’Aula de Sons.

Canal Reus TV ha emès en directe el programa ‘Hola Sant Pere’ per difondre aquest esdeveniment ciutadà. L’acte també s’ha pogut seguir a través de les xarxes socials i per la web de Canal Reus TV www.canalreustv.cat Aquest programa especial es tornarà a emetre al llarg del dia d’avui a les 17:30, 20:30 i 22:30 hores. El vídeo promocional ‘Hola, Sant Pere’ s’estrenarà el proper divendres 15 de juny a Canal Reus TV i es podrà veure fins que finalitzi la Festa Major de Sant Pere.

tracking