Diari Més

La cantant Rosario inaugurarà el festival FAR 2018

A banda del Pere Mata, els concerts també es realitzaran a altres espais de la ciutat

L'ultim treball de la cantant Rosario.

La cantant Rosario inaugurarà el festival FAR 2018TWITTER - ROSARIO FLORES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dins de la programació de Reus Capital de la Música 2018, el festival d'estiu FAR arribar enguany a diferents espaisde la cuitat, però mantenint la seu principal de l'Institut Pere Mata. La música serà el fil conductor del programa, entre elles la més destacable és el concert de la cantant Rosario la nit del 30 de juny.

La cantant Rosario inaugurarà el FAR la nit del 30 de juny amb un concert en què, acompanyada de la seva banda habitual, presentarà les cançons del seu darrer treball discogràfic, Gloria ati. Les entrades jaestana la venda al preu de20 €. En l'àmbitmusical, LaCamerataXXI acompanyarà els versos de clàssics com Antígona, Fedra o Medea, que portarà a les millors àries de l'òpera de tots els temps; també es podrà gaudir del jazz més experimental i innovador. La soprano Rosa Blanchinterpretaràl'òpera de Rossini, Bellini o Donizettials Jardins del MasCalvóel 10 de juliol. El pianista del Priorat, Lluís Capdevilaimprovisaràen solitari els resultants de la seva estada a Nova York, ja a l'Institut Pere Mata.

A mésde la músicael FAR 2018 presentarà ona obra deteatrei una de dansa. MercèSampietro, MontseGuallari Marta Marco s'han unit per donar vida a les tres grans heroïnes de la tragèdia grega: Antígona,Fedrei Medea, ho fan amb un espectacle musicoteatral que es podrà veure el 7 de juliol al Pere Mata. La nit del 14, tancarà la programació del FAR 2018 la dansa contemporània internacional, amb Not a momenttoosoon, un muntatge del coreògraf i ballarí FerranCarvajalambTrevorCarlson.

Les entrades es poden comprar a www.ciutatdelamusica.reus.cat i també a les taquilles del Teatre Bartrina i del Teatre Fortuny. Un abonament especial reunirà 4 espectacles per 74 euros.

tracking