Diari Més

Societat

50 vermuts catalans competiran als Premis Vinari

Arriba la 4a edició dels Premis Vinari a Reus

Joves degustant el Vermut de Reus.

Redescobrir Reus amb la Ruta del VermutCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

50 vermuts de tota Catalunyacompetirana la quarta edició dels Premis Vinari. Dilluns 11 de juny, tindrà lloc el tast de vermuts alPavellódels Distingits de l'Institut Pere Mata i finalment, dijous 14 de juny es farà l'entrega de premis.

El jurat del concurs estarà format per 20 tastadors que començaran aavaluara les 11 h del matí. El jurat estarà format exclusivament i per primera vegada per membres de l'Associació Catalana de Sommeliers, que avaluaran a cegues els productes a partir de criteris visuals, olfactius i gustatius, i compartiran espai amb membres del club del Bàrman de Catalunya que triaran, també a cegues, quin dels vermuts participants és el millor per elaborar còctels. Els guanyadors es faran públics dijous a partir de les 12 h en un acte que estaràconduïtper l'actriu i comunicadoraTxeArana.

Aquest concurs està organitzat pel portalVadevi, que compta amb el suport de Reus Promoció i la col·laboració de la marca de sifonsSanmy-Geiser, també de l'Associació Catalana de Sommeliers, el Club de Bàrmans de Catalunya i gràfiquesVarias.

tracking