Diari Més

Societat

Harvard Extension School presenta un reusenc com a ciutadà de la República de Catalunya

L'enginyer Bernat Ollé va rebre aquesta presentació durant el discurs de la seva graduació a Estats Units

Captura de pantalla del vídeo de Bernat Ollé durant el discurs de graduació a

Harvard Extension School presenta un reusenc com a ciutadà de la República de CatalunyaYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'enginyer reusenc, BernatOllé, va ser presentat per fer un discurs de graduació a la HarvardExtensionSchoolcom a ciutadà de la República de Catalunya.Ollé, que és cofundador i cap executiu de l'empresaVedantaBiosciencesaEstats Units, va pujar a l'escenari amb un llaç groc a la seva toga. A través del seu compte de Twitter, el reusenc s'ha mostratorgullósdavant la seva presentació.

El reusenc és enginyer químic per la Universitat Rovira i Virgili i doctor en Enginyeria iMBApel MassachusettsInstituteofTechnology(MIT). L'investigador, que centra la seva tasca en el camp de les ciències de la salut, ha creat diferents start-ups de biotecnologia.Olléva rebre el PremiFPdGiEmpresael 2015.

Olléi l'investigador francèsRomainQuidantvan renunciar a través d'una carta, a finals del 2017, als Premis Fundació Princesa de Girona (FPdGi) per l'actitud que ha tingut el monarca Felip VI en el conflicte entre Catalunya i Espanya. Els dos guardonats van retornar l'import dels premis -10.000 euros- i les escultures amb què laFPdGiels va distingir.

tracking