Diari Més

Successos

Troben el cos sense vida d'una dona de 59 anys dins un turisme a Reus

La dona presenta indicis de violència i els Mossos d’Esquadra estan investigant la seva mort

La policia ha acordonat la zona

Troben el cos sense vida d'una dona de 59 anys dins un turisme a ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona de 59 anys que van localitzar dins un cotxe al polígon de Reus a última hora de la nit de dissabte. Davant els indicis de violència que presenta el cos de la víctima, els agents de la policia han obert una investigació per esclarir els fets.

La dona, que era veïna del Morell, va ser trobada dins d’un vehicle que estava obert i amb els quatre intermitents, fet que va alertar un testimoni que passava per la zona. Va ser ell qui va avisar al 112 i ràpidament es van activar patrulles del SEM, dels Mossos d’Esquadra i policia local de Reus.

Segons fonts properes a la investigació, la víctima hauria contactat amb els seus familiars per telèfon dissabte al matí. La família l'esperava a l'hora de dinar i com que no es va presentar, van alertar als cossos policials, malgrat que no es va formalitzar la denúncia. Ara per ara, no es descarta cap hipòtesi però per la situació personal de la víctima no es tractaria d'una mort per violència de gènere. De fet, segons fonts policials, l'autòpsia serà clau per determinar l'origen de les ferides, l'arma utilitzada i l'hora en què es van produir els fets.

tracking