Diari Més

Política

Andreu Martín serà l'alcaldable del PSC a Reus

L’actual portaveu ha estat l’únic que s’ha presentat al procés de primàries per encapçalar la llista de les eleccions municipals

El candidat del PSC en una roda de premsa

Andreu Martín serà l'alcaldable del PSC a ReusPSC Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC ha posat en marxa el procés de primàries per escollir cap de llista a les eleccions municipals del 2019. El primer tràmit va acabar divendres amb la presentació d’una única precandidatura, la d’Andreu Martín, per encapçalar el projecte socialista per optar a l’alcaldia de Reus.

Ara comença el període de recollida d’avals que s’allargarà fins al proper dijous. Martín necessita el suport del 25% dels militants de l’agrupació local i, un cop els presenti a la Federació del PSC del Camp de Tarragona, quedarà proclamat candidat automàticament.

Martín assegura que se sent preparat per fer aquest pas. «Tots aquests anys de dedicació al PSC i com a portaveu del grup municipal m’han ajudat a desenvolupar-me com a persona i com a polític», i afegeix que «la feina realitzada des de l’ajuntament ens ha permès establir vincles amb el teixit associatiu, empresarial i veïnal i ens ha donat un coneixement prou ampli de quines són les necessitats dels reusencs i les reusenques».

tracking