Diari Més

Societat

Més de 260 alumnes a la 4a Trobada d'escoles del projecte 'Escacs a l'escola' celebrat a Reus

Els mestres que participen en aquesta iniciativa s'han format per treballar en la implantació d'aquest joc dins l'horari lectiu

Imatge de la 4a Trobada d'escoles del projecte 'Escacs a l'Escola'.

Més de 260 alumnes a la 4a Trobada d'escoles del projecte 'Escacs a l'escola' celebrat a ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Llotja de Reus va acollir, ahir dijous, la 4a Trobada d’escoles del projecte ‘Escacs a l’Escola’, promogut pel Departament d’Ensenyament. En l’acte s’hi van reunir més de 260 alumnes de 3r de Primària de vuit centres educatius de Reus i el Baix camp que participen en aquesta iniciativa. En aquests centres, els mestres s’han format per treballar en la implantació d’aquest joc dins l’horari lectiu. En la trobada han posat en comú la seva feina a través d’un torneig no competitiu.

Les escoles participants han estat l'Escola Misericòrdia, La Vitxeta, Marià Fortuny i General Prim, de Reus, l'Escola Ramon Sugrañes (Almoster), el Col·legi Sant Rafael (la Selva del Camp), l'Escola Josep Fusté (Alforja) i l'Escola Josep Maria Soler i Gené (Montbrió del Camp).

Els objectius del Pla Educatiu d'Entorn que s'han volgut assolir amb aquesta trobada són el foment dels escacs en l'àmbit escolar atès l'alt valor pedagògic i cognitiu que aporta als practicants d'aquesta modalitat esportiva i fomentar-ne la vessant lúdica entre els infants i contribuir a ampliar el nombre d'escoles de Reus que participen en aquesta activitat.

tracking