Diari Més

Educació

La 36ª Olimpíada Escolar es posarà en marxa aquest divendres

Més de 3.000 alumnes de 48 escoles de Reus i comarques veïnes, participaran en les jornades de jocs de l'Olimpíada Escolar

L'acte inaugural es farà al Pavelló Municipal

La 36ª Olimpíada Escolar es posarà en marxa aquest divendres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La36ªOlimpíada Escolar de Reus començarà aquest divendres, 6 d'abril, i consistirà en tres setmanes de competicions constants.

Més de 3.000 alumnes de 48 escoles de Reus i comarques veïnes, participaran aquestes jornades de jocs. El divendres a les 19.30 h tindrà lloc l'acte inaugural que estarà obert a tothom amb l'encesa de la torxa olímpica i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, presidirà l'acte. El recorregut de la torxa va acompanyat d'una àmfora amb aigua amb motiu dels Jocs Mediterranis a Tarragona. Als jocs també hi podran participar les famílies amb bàsquet3x3o cros per a pares i mares.

Estarà compost per 16 modalitats esportives amb la novetat de l'hoquei3x3, també una jornada d'atletisme amb els guanyadors de les jornades atlètiques de l'olimpíada que competiran davant els convidats internacionalsUFOLEPAude de França iUSIPdelPiamontitalià.

En les olimpíades es promouran els valors positius de l'esport a través del premi Targeta Verda, així com l'observatori dels esportistes format per capitans i capitanes de totes les escoles participants.

tracking