Diari Més

Successos

Condueix quadruplicant la taxa d'alcoholèmia permesa i xoca contra un vehicle policial

La Guàrdia Urbana ha instruït diligències judicials contra el conductor, de 25 anys i veí de Mont-roig del Camp

Imatge d'arxiu d'un control policial d'alcoholèmia rutinari.

Una empresa de Cambrils et porta a tu i al teu cotxe a casa quan no pots conduirEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus ha instruït diligències judicials contra un veí de Mont-roig del Camp de 25 anys per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir begut i de forma temerària un vehicle amb el permís suspès per decisió judicial. Concretament l’home gairebé quadruplicava la taxa d’alcoholèmia permesa quan va xocar contra un vehicle policial.

Els fets van tenir lloc el passat dissabte a les 00.6h, quan la Guàrdia Urbana va rebre l’avís d’un vigilant del pàrquing del Pallol perquè el conductor d’una furgoneta Citroen Berlingo havia causat danys a un vehicle estacionat a l’interior de l’aparcament.

Una patrulla policial va localitzar el conductor a la cruïlla entre el carrer de Doctor Robert i la plaça de la Llibertat. En donar-li l’ordre d’aturar-se, el conductor va topar i causar danys al vehicle policial. En practicar-li la prova d'alcoholèmia, el conductor va donar un resultat positiu de 0,96mg/l d'alcohol en aire espirat.

Diligències a un reusenc per conduir begut

Per altra banda, el mateix dissabte a les 6 del matí la Guàrdia Urbana va instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit a un veí de Reus de 27 anys per conduir begut. El jove, que conduïa un turisme Seat Ibiza, va donar un resultat positiu de 0,89 mg/l d'alcohol en aire espirat a la prova d'alcoholèmia que se li va practicar.

tracking