Diari Més

Llengua

Practicar i millorar el català a través del cant coral, nova proposta del CNL de Reus

El Centre de Normalització Lingüística ha creat 'Canta amb el cor', per facilitar l'aprenentatge de l'idioma

'Canta amb el cor' és una iniciativa del CNL de Reus i compta amb 'apadrinament de l'Orfeó Reusenc.

Practicar i millorar el català a través del cant coral, nova proposta del CNL de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) ha posat en marxa un projecte que té com a objectiu crear un a coral que ajudi a l'aprenentatge de l'idioma. La intenció és constituir un grup de persones que practiquin i millorin l’expressió en llengua catalana a partir del treball de cant coral i de la relació personal entre els seus membres.

'Canta amb el cor', que és com es denomina el projecte, aplegarà alumnes dels cursos de català per a adults que parlen en català o que n’estan aprenent, participants en el Voluntariat per la llengua i altres persones interessades.

Les inscripcions poden fer-se emplenantel formulari del web del CNLo trucant al número 977 12 88 61.

Les persones participants es trobaran els divendres de 19 a 20.30 al CNL per assajar en grup amb el cantant i director de cor Marc Guerris. L’Orfeó Reusenc, amb cent anys d’experiència, apadrinarà aquesta nova coral i facilitarà que alguns dels assajos del grup siguin conjunts.

El resultat de tot aquest treball es materialitzarà en un concert que es farà al teatre de l’Orfeó Reusenc a primers de juliol, i que es farà coincidir amb l’acte de final dels cursos de català del CNL.

tracking