Diari Més

Més de 650 inscrits a la caminada popular Rutes Reus d'aquest diumenge

L'excursió sortirà de les Borges del Camp i acabarà al Mercat Central de Reus

Foto d'arxiu d'una caminada de Rutes Reus

S'obren les inscripcions per la Caminada Popular Rutes Reus solidària de l'11 de junyAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 658 persones s’han inscrit a la nova caminada popular de Rutes Reus, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de març. La caminada consistirà en un recorregut de 12,4 quilòmetres amb sortida a les Borges del Camp i arribada al Mercat Central de Reus. Els inscrits podran desplaçar-se fins a les Borges amb autocar des de la plaça de les Oques amb sortida a les 9 del matí. La caminada popular s'iniciarà a les 10 del matí des de les Borges.

La inscripció a la caminada és gratuïta i es pot realitzar a través del web de l'esdeveniment fins al dissabte 3 de març a les 12 del migdia. Es recomana als participants que portin la seva cantimplora o recipient amb l'aigua suficient per a hidratar-se durant el recorregut.

La Regidoria d’Esports ha programat 6 caminades populars Rutes Reus aquest 2018, una més que l’any passat, amb l’objectiu de superar els més de 3.000 participants de 2017. Les caminades d’inscripció gratuïta estan programades els dies 4 de març, 8 d’abril, 17 de Juny, 16 de setembre, 4 de novembre i 16 de desembre.

tracking