Diari Més

Afectacions al trànsit aquest cap de setmana a Reus pels Tres Tombs

També hi haurà canvis en el recorregut de la línia L10 del bus urbà

Imatges dels Tres Tombs a la ciutat de Reus

Els Tres Tombs a ReusCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus patirà afectacions al trànsit, aquest cap de setmana, a en motiu dels Tres Tombs, els quals se celebraran diumenge 4 de març a partir de dos quarts de 12 del migdia. Estarà prohibit l’estacionament a tot el recorregut des de les 10 de la nit del dissabte 3 de març fins a les 3 de la tarda del diumenge 4 de març.

Per altra banda, es tallaran els accessos quan passi la cavalcada pels carrers següents: Camí del Roquís, C/ Ginesta, C/ Argentera, Av. Països Catalans, Av. Dr. Vila-seca, Pl. Nen de les Oques, C. Sant Joan, Plaça Prim. Es faran els Tres Tombs al tomb de ravals i el recorregut continuarà per C. Salvador Espriu, C/ Amargura, Pl. Pintor Fortuny, Av. Prat de la Riba, Camí de l’Aleixar, Pl. del Nucli, Països Catalans, C/ Argentera, C/ Ginesta, Pac de la Festa. A la Plaça de la Puríssima Sang faran la benedicció dels animals.

Afectacions al bus urbà

El diumenge 4 de març, des de dos quarts d’11 del matí a dos quarts de 4 de la tarda, el tall del tomb de ravals afectarà la línia de bus urbà L10. El recorregut alternatiu en direcció al centre de la ciutat serà pel carrer Pere Cerimoniós i per la Riera. En direcció al barri Montserrat, el recorregut alternatiu serà pel passeig Prim i l’avinguda de la Salle.

tracking