Diari Més

Comerç

'Les botigues al carrer' de Reus s'allargaran fins dimarts per la previsió de mal temps

La que comença demà, 28 de febrer, serà així l'edició més llarga, amb 5 dies d'oportunitats i descomptes a més de 150 comerços

Una imatge d'arxiu de l'anterior edició d'hivern de les botigues al carrer.

'Les botigues al carrer' de Reus s'allargaran fins dimarts per la previsió de mal tempsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada final de rebaixes, els comerços reusencs ofereixen les seves millors oportunitats i els darrers descomptes a través de la iniciativa Les botigues al carrer. Des de demà, 28 de febrer, i fins el proper dimarts 6 de març, serà possible triar, remenar, comparar i comprar productes en més de 150 taules repartides per la ciutat.

La proposta, que també inclou comerços de la Unió de Botiguers, manté el 28 de febrer com a dia d’inici tot i la previsió de precipitacions i baixes temperatures. Per això, i malgrat que en un principi s’havia anunciat que Les botigues al carrerfinalitzarien el 3 de març, fonts d'El Tomb de Reus expliquen que s'ha acordat allargar la campanya fins dimarts vinent, 6 de març, de tal forma que tothom qui s’hi vulgui acostar per fer les últimes compres tindrà un total de 5 dies per a fer-ho.

Aquesta es convertirà, així, en l’edició més llarga de Les botigues al carrer, una cita consolidada al calendari comercial de la capital del Baix Camp i que té la doble funció d’exhaurir l’estoc per deixar pas al gènere de la nova temporada i oferir productes de qualitat rebaixats.

tracking