Diari Més

Successos

Els Mossos enxampen un home robant a l'interior de dos vehicles a Reus

Tots els objectes robats, entre els quals hi havia unes claus d’un immoble i el comandament a distància d’un pàrquing, han estat retornats als propietaris

Imatge d'un vehicle de Mossos d'Esquadra.

A presó un home per l'atracament d'una pastisseria a VallsMés Digital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, la matinada de dimecres 10 de gener a Reus, un home de 26 anys, nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat i dos delictes de robatori amb força.

Els fets es remunten a dos quarts de quatre de la matinada del dimecres. Diversos agents feien patrullatge preventiu a Reus quan van veure una furgoneta amb una llum interior encesa al carrer Vilallonga. En acostar-se, un home va sortir corrents de l’interior del vehicle en direcció Avinguda Marià Fortuny. Els agents van perseguir l’home i van sol·licitar recolzament d’altres dotacions policials. Finalment, se’l va poder localitzar amagat a prop del carrer Josep Caixés.

A part de la furgoneta, també es va localitzar un turisme saquejat estacionat al mateix carrer Vilallonga. Els agents que van identificar i detenir a l’home i van poder recuperar els objectes sostrets de l’interior dels vehicles. L’home s’havia endut unes ulleres de sol, una memòria tipus USB, un comandament a distància de pàrquing i unes claus d’un immoble, entre d’altres.

El detingut, que es troba en situació administrativa irregular dins l'Estat Espanyol, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, el qual va decretar el seu ingrés a un Centre d'Internament per a persones Estrangeres (CIE).

tracking