Diari Més

Cultura

El Fortuny rep Montserrat Martí, Cecilia Lavilla i Plácido Domingo júnior

Hijos de la Ópera inicia a Reus una gira mundial

Un instant de l'espectacle, amb les filles de Montserrat Caballé i de Teresa Berganza a l'escenari.

El Fortuny rep Montserrat Martí, Cecilia Lavilla i Plácido Domingo júniorOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escenari del Teatre Fortuny va esdevenir aquest dimecres el punt de partida de la gira mundial que els fills de Montserrat Caballé, Plácido Domingo i Teresa Berganza emprenen, per primera cop junts, amb el particular espectacle Hijos de la Ópera. Montserrat Martí, Cecilia Lavilla i Plácido Domingo júnior van desplegar un repertori únic que recorria el vessant líric, el bolero o els musicals i que, aprofitant la coincidència amb aquestes dates, va oferir també les nadales més cèlebres.

Als tres artistes els acompanyaven en la seva visita a Reus la soprano Amanecer Sierra, el baríton Luis Santana i el pianista Antonio López, entre altres, en el que havia estat anunciat poques setmanes abans com «un esdeveniment de primera línia i únic per la dificultat que representa haver quadrat les agendes entre aquests grans noms». Jugant entre els muntatges dels escenaris i camerinos dels teatres més importants del món, envoltats de gent, focus i càmeres de televisió, tots es van anar fent grans tres enormes artistes. I van teixir una certa amistat que encara avui mantenen i que ha propiciat que una gira d’aquestes característiques tiri endavant i ho faci en els termes que abraça.

Sempre guiats, seguits de ben a prop i molts cops in situ pels seus pares, més d’un entre el públic –el Teatre Fortuny va registrar una afluència contingua aquest dimecres a la nit coincidint amb aquesta cita– es preguntava aquest dimecres si no veuria passar Plácido Domingo o acabaria compartint fila amb Montserrat Caballé.

Un espectacle únic

Després d’haver-se estrenat a Reus, Hijos de la Ópera passarà per Barcelona i iniciarà una gira a nivell mundial que, a l’Estat, inclou Madrid, València, Bilbao i Sevilla i que, d’aquí, farà el salt a «ciutats europees alhora que estem acabant de lligar actuacions per Àsia o Amèrica».

tracking