Diari Més

El Bartrina entrarà al 2018 amb 17 espectacles i 41 activitats

David Bagés o Lluís Homar són part dels noms que trepitjaran l’escenari

La programació va presentar-se aquest dilluns amb alguns dels artífexs.

El Bartrina entrarà al 2018 amb 17 espectacles i 41 activitatsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La programació per la temporada d’Hivern-Primavera 2018 del Teatre Bartrina inclourà un total de 17 espectacles de teatre, dansa, música i muntatges familiars, a més de 41 activitats fora de la programació oficial i vinculades a les arts escèniques, entre les quals el Festival FEC 2018, el Festival Trapezi.

Destaca Paraules encadenades, peça dirigida per Sergi Berbel i que comptarà amb la interpretació de Mima Riera i David Bagés, qui explicava aquest dilluns des del mateix Bartrina que «l’obra, que va estrenar-se fa nou anys, té un text brillant i una direcció brillant, i reflexiona sobre què és la mentida». També Cyrano, que portarà fins a Reus Lluís Homar; Federico García, basada en l’obra i la vida de Federico García Lorca; o Patró, de la companyia La Gata Borda. El reusenc Jordi Folck també traslladarà a l’escenari del Bartrina l’espectacle de caràcter familiar Ningú és un zombi!.

Pel que fa a l’apartat musical, Joan Masdéu presentarà el seu nou disc, Innocents, amb un concert el 17 de febrer. La Stromboli Jazz Band oferirà un concert el 25 de febrer també amb el seu darrer treball, titulat Be Happy i que vol «precisament això, transmetre felicitat» després de Smile, tal com explicava aquest dilluns Raül Cid. El 10 de març hi ha previst el concert de La Soul Machine, que també estrenen Una nota a la nevera com «un pas decidit cap a la maduresa del grup de soul i funk».

‘Psicosi de les 4.48’

Tot plegat arrencarà el 28 de gener amb Psicosi de les 4.48, que va haver de ser ajornada «per coincidir amb actes de l’1 d’octubre», recordava aquest dilluns la regidora de Cultura, Montserrat Caelles.

tracking