Diari Més

Solidaritat

Recullen joguines per acostar el Nadal a famílies necessitades

'Yo ayudo o necesito Reus' fa una crida a empreses i particulars perquè facin donacions per a nens de totes les edats

Les joguines que es donin a aquesta causa hauran de ser noves, un requisit que es demana únicament coincidint amb les dates de Reis.

Recullen joguines per acostar el Nadal a famílies necessitadesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·lectiu social Yo ayudo o necesito Reus ha iniciat una campanya per recollir joguines i fer arribar als més petits de famílies en una situació difícil la il·lusió del Nadal. En detall, les joguines que es donin a aquesta causa hauran de ser noves, un requisit que es demana únicament coincidint amb les dates de Reis, i se n'accepten per a totes les edats. Tant empreses com particulars poden fer-les arribar al col·lectiu posant-s'hi en contacte a través del correu electrònic yoayudoreus@gmail.com o a través del telèfon 647240450. Enguany, el grup està tenint especials dificultats per aconseguir aquestes aportacions, fet pel qual fa una crida pública per animar a adherir-se a la iniciativa.

Yo ayudo o necesito Reus rep i distribueix, al llarg de tot l'any, productes de tot tipus i de primera necessitat entre «persones en risc d'exclusió social», a través d'un sistema de xarxa ciutadana que intercanvia objectes de què alguns se'n volen desprendre amb altres que fan falta en aquell moment. Al 2016, el col·lectiu va celebrar una gala per lliurar els regals de Nadal, una cita que voldrien repetir enguany amb l'ajuda de joguines donades.

tracking