Diari Més

Educació

Reus homenatja a l'alumnat excel·lent del curs 2016-2017

Durant l’acte s'ha lliurat diplomes a 50 nois i noies que representen les millors notes de cada centre

Imatge de l'acte de reconeixement de l'alumnat excel·lent 2016-2017 de Reus.

Imatge de l'acte de reconeixement de l'alumnat excel·lent 2016-2017 de Reus.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, han presidit aquest divendres, al saló de plens de l’Ajuntament de Reus, l'acte de reconeixement a l’excel·lència de l’alumnat dels centres educatius de Reus en les darreres proves PAU (accés a la universitat) a Catalunya i millors resultats en acabar la Formació Professional, el Batxillerat i l’Educació Secundària Obligatòria del curs 2016-2017.

Durant l’acte s'ha lliurat diplomes a 50 nois i noies que representen les millors notes de cada centre. L’acte compta amb l’acompanyament musical al piano d'una alumna de l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus (també reconeguda en aquest acte).

M. Dolors Sardà, regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, explica que l’acte representa una mostra d'homenatge del conjunt de la ciutadania a l'esforç i la constància de l'alumnat que ha obtingut les millors qualificacions en el curs passat, de manera que també serveixi com a motivació per la resta de les persones que estudien per buscar l'excel·lència en la seva tasca diària.

tracking