Diari Més

La Ganxet Pintxo supera «una prova de foc» en aquesta edició

Es preveu que els 42 establiments participants mantinguin la mitjana d’entre 3.500 i 4.000 tapes servides

Representants de la Cambra brinden durant la ruta de tapes.

La Ganxet Pintxo supera «una prova de foc» en aquesta edicióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, considera que en aquesta darrera edició la Ganxet Pintxo «ha sortit reforçada després de superar una prova de foc». «Hem mantingut totes les perspectives tot i tenir diversos factors en contra: un temps irregular amb pluja i fred, una vaga general i la situació política actual, que està influïnt en el consum», explica Sanromà. La ruta gastronòmica «ha alimentat l’optimisme i ha dinamitzat el sector en un dels pitjors mesos d’octubre dels darrers 10 anys», ha afegit.

Es preveu que d’aquí al 12 de novembre, dia en què s’acaba la ruta, els 42 establiments participants mantinguin la mitjana d’entre 3.500 i 4.000 tapes servides, oferint «una qualitat un pèl per sobre de les darreres edicions», segons el president de la Cambra.

Sanromà ha afirmat que la Ganxet Pintxo s’ha convertit en «un esdeveniment de ciutat, que transcendeix els establiments que hi participen», i ha destacat l’èxit de la col·laboració amb el Banc de Sang i amb la DO Siurana. De cara a la propera edició, els organitzadors apostaran per «doblar» el nombre d’establiments –n’hi ha quatre– que ofereixen el menú sencer de tapes.

tracking