Diari Més

Laboral

Reus contractarà 62 persones amb el programa Treball i Formació

A banda, l'Ajuntament també acull el programa de Garantia Juvenil on 10 persones d’entre 16 i 30 anys podran incorporar-se al mercat laboral

Imatge del regidor de Recursos Humans, Daniel Rubio, durant la presentació del programa Treball i Formació.

Reus contractarà 62 persones amb el programa Treball i FormacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus contractarà 62 persones en el marc de Treball i Formació destinat a la contractació de persones en situació d’atur. El programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu. Aquests contractes se sumen als 11 anunciats recentment, i que permetrà la incorporació al mercat laboral de 10 persones joves d’entre 16 i 30 anys i d’un tècnic impulsor, a través del programa de Garantia Juvenil. En total, i gràcies a programes subvencionats pel SOC, l’Ajuntament contractarà 73 persones en els propers mesos.

Totes les persones contractades treballaran a jornada completa i s’incorporaran com a molt tard a finals del gener de 2018. Els contractats desenvoluparan tasques en diversos departaments municipals com el de Benestar Social, Ensenyament, oficines d’atenció, Salut Pública, Medi Ambient, Participació, Brigades, Habitatge, Cultura i Recursos Humans.

Els contractes de treball que subvenciona El SOC tenen una durada de 6 o 12 mesos a jornada completa, així com les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral. També subvencions, si escau, les accions de coordinació i suport tècnic d’una durada de 7 o 12 mesos a jornada completa.

tracking