Diari Més

Municipal

Pilar Puig, nova directora-gerent de l'Institut Municipal Reus Cultura

Puig ha tingut experiència en l'àmbit de la gestió cultural privada i en la gestió de diferents entitats i organitzacions no governamentals

La Casa Rull és la seu de l'Institut Municipal Reus Cultura.

Pilar Puig, nova directora-gerent de l'Institut Municipal Reus CulturaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pilar Puig Sabanés s'ha incorporat aquest dilluns, 6 de novembre, a les funcions de directora-gerent de l'Institut Municipal Reus Cultura, després que el ple l’Ajuntament aprovés el passat dilluns 30 d’octubre la seva designació com responsable d'aquest institut.

Puig s'incorpora en aquesta posició després de superar el procés públic de contractació realitzat durant els darrers mesos. Ha tingut experiència en l'àmbit de la gestió cultural privada i en la gestió de diferents entitats i organitzacions no governamentals. És Màster en Gestió del Patrimoni Cultural per la Universitat de Barcelona i Diploma de Postgrau en Direcció Estratègica de Museus i Espais Patrimonials per la Universitat de Girona. Ha impartit curosos al programa ‘Study Abroad’ de la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona.

La contractació de la directora-gerent completa la transformació dels organismes autònoms municipals vinculats a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, amb la fusió de l’Institut Municipal d’Acció Cultural i l’Institut Municipal de Museus de Reus en un únic òrgan, l'Institut Municipal Reus Cultura.

tracking