Diari Més

El preu de l'entrada als nous Cines Axion oscil·larà entre els 7,8 i els 4,9 euros

Les set noves sales s’inauguren amb una cartellera comercial carregada d’estrenes i que més endavant acollirà propostes culturals o cinema en VOS

Un acte amb autoritats servirà per posar en marxa els cines avui.

El preu de l'entrada als nous Cines Axion oscil·larà entre els 7,8 i els 4,9 eurosOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrada als nous Cines Axion de La Fira Centre Comercial tindrà un preu, segons confirmaven ahir fonts de l’empresa, de 7,8 euros per a les sessions de divendres, dissabte i diumenge i de 6,8 euros la resta de la setmana. Menors de 14 anys, estudiants universitaris i majors de 65 anys tindran tarifa reduïda i un euro de descompte: l’entrada de cap de setmana serà de 6,8 euros i entre setmana, de 5,8. El dia de l’espectador, dimecres, anar als nous cinemes costarà 4,9 euros. I a tots aquests preus se’ls aplicarà igualment una reducció de 50 cèntims si les entrades es compten o bé a través d’internet o als caixers que Cines Axion col·locarà a la gran superfície.

L’empresa que ha construit i explitarà les set noves sales de projeccions, les que tornen l’activitat a la ciutat després del tancament del Cine Reus Palace, va donar a conèixer la cartellera amb què avui quedaran inaugurats els cines. De momenet, aquesta arrencarà amb cinema comercial i les darreres estrenes: American Assassin, Annabelle: Creation, Deep, El Pequeño Vampiro, El secreto de Morrowbone, Enganchados a la Muerte, Operación Cacahuete, Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas; The Crucifixion, Thor: Ragnarok i Toc Toc. Fonts d’Axion explicaven ahir que les primeres sessions d’aquesta tarda de divendres seran «de dibuixos, adreçades a un públic infantil» i que, a mesura que avancin les setmanes i tal i com es va anunciar al seu moment, «la cartellera anirà incorporant propostes més enllà del cinema comercial».

La previsió és que representants de l’Ajuntament de Reus i de Merlin Properties, a més de Cines Axion, prenguin part de la inauguració que tindrà lloc avui i que suposarà l’entrada en funcionaments de les noves sales a la Fira Centre Comercial.

Un total de 800 butaques

Les set sales, que ocupen uns 1.600 metres de la planta superior a l’avinguda de Marià Fortuny, oferiran un total de 800 seients i estan equipades amb l’última tecnologia: pantalles 2:1, sistemes de so 7.1 i Scope, i també unes butaques úniques d’última generació per assegurar la comoditat dels espectadors. La sala més gran de les set, la 5, té capacitat per a 188 persones i a la més petita, que és la sala 1, hi caben fins a 98. Dimecres serà el dia de l’espectador, tal com va desvetllar també ahir l’empresa, que detalla que els diumenge hi haurà també la possibilitat d’assistir a sessions matinals. Els espectadors del cinema tindran un percentatge de descompte encara per precisar i que s’aplicarà en les tarifes d’estada al pàrquing soterrani de La Fira, tot tenint en compte que aquest és de gestió municipal. En el global de les sales, Axion ha invertit 1,8 milions d’euros.

tracking