Diari Més

Cultura

Reus acollirà el festival Teatre Musical a finals de novembre

Les entrades per als espectacles del festival es poden adquirir per 10 euros

Imatge de la presentació del Reus Teatre Musical aquest 31 d'octubre.

El Reus Teatre Musical torna a finals de novembreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 4a edicióde Reus Teatre Musical tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de novembre. L'edició està organitzada per Les Artistes Localsi se celebrarà en el marc de Reus Capital de la Cultura Catalana.

El festival, pioner en la seva categoria, arrenca el divendres 24 de novembre a les 21.30h amb la comèdia musicalPer si no ens tornem a veured’Alícia Serrat i Marc Sambola i amb producció artística de Daniel Anglès.

El dissabte dia 25 a les 21.30h Mariona Castillo (intèrpret) i David Pintó (direcció) presenten una versió concert de l’espectacle NINE de Maury Yeston estrenat a Broadway, que és una adaptació de la pel·lícula autobiogràfica de Fellini 8 1/2.

Finalment, la cloenda del festival serà el diumenge, 26 de novembre, a les 21.30h amb l'espectacle Vagas y Maleantas. Una comèdia amb actuacions musicals que reflexiona sobre el paper de les dones a la història.

Les entrades per als espectacles del Reus Teatre Musical es poden adquirir a un preu de 10 euros al webo bé a la taquilla del teatre Bravium de Reus, el mateix dia de l’espectacle, una hora abans del seu inici.

tracking