Diari Més

Obres

Reus remodelarà el carrer de la Victòria i els trams Verge Maria i Joan Martell

Les obres volen definir els vials a un sol nivell amb base de formigó, paviment asfàltic i llambordes

Imatge del carrer de la Victòria amb la travessa del carrer Joan Martell.

Reus començarà les obres de remodelació del carrer de la Victòria i els trams Verge Maria i Joan MartellGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus executarà pròximament els treballs de remodelació del carrer de la Victòria i els trams dels carrers Verge Maria i Joan Martell, entre el carrer de Santa Helena i la travessia de sant Antoni.

El projecte s’emmarca en el Pla director d’ordenació dels carrers situats entre el passeig Mata, l’avinguda Prat de la Riba, el passeig Sunyer i el carrer de General Moragues, amb l’objectiu de donar continuïtat a les obres ja executades en aquest àmbit de la ciutat i dotar els vials de superfícies adaptades i amb materials de qualitat per tal de garantir-ne la durabilitat.

La remodelació que es durà a terme vol definir els vials a un sol nivell, amb característiques similars als carrers recentment remodelats de l’entorn, amb base de formigó, paviment asfàltic i llambordes.

El plenari de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest dilluns, 30 d’octubre les contribucions especials que haura d’abonar els propietaris d’immobles dels vials afectats, com a conseqüència de l’execució de l’obra. El percentatge a satisfer serà del 35% de l'import previst per a l'execució de l'obra (94.484,17 euros els propietaris, 175.470,60 euros).

tracking