Diari Més

Educació

Fomentar l'esperit científic des del bressol

Les escoles bressols municipal de Reus participen en el projecte Lab_O6, que promou el pensament científic en les primeres edats

L'activitat ja s'ha desenvolupat a les escoles bressol la Ginesta, Montsant i Marfull.

Fomentar l'esperit científic des del bressolAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de 2 i 3 anys de les escoles bressol municipals participen en una activitat que promou el pensament científic en les primeres edats. Es tracta del projecte Lab_06 de la Universitat de Manresa, el qual incentiva l’interès per la ciència a partir de la iniciativa personal dels alumnes en la resolució de reptes, la presa de decisions amb intencionalitat i la vivència d’experiències positives d’aprenentatge científic. El projecte també compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Les escoles bressol municipals de Reus formen part enguany de la prova pilot del projecte Lab_06, que aquesta vegada i per primer cop trasllada l’activitat als centres educatius amb una furgoneta carregada de materials d’exploració i experimentació específics. Amb aquest material, els alumnes poden manipular diferents ginys com imants, politges o frontisses, a més d’experimentar amb els pesos, gramatges i mides de diferents materials, entre d’altres.

L’activitat ja s’ha desenvolupat a les escoles bressol la Ginesta, Montsant i Marfull. Aquest dijous es fa a l’Olivera i divendres al Lligabosc.

L'activitat ja s'ha desenvolupat a les escoles bressol la Ginesta, Montsant i Marfull.

Fomentar l'esperit científic des del bressolAjuntament de Reus

tracking