Diari Més

Reus acull la 5ª edició de La Palma Terror Show aquest cap de setmana

Per cada invitació els assistents han de portar dos llitres de llet que aniran destinats al Banc d'Aliments

Imatge de l'espectacle de La Palma Terror Show d'edicions anteriors.

Reus acull la 5ª edició de La Palma Terror Show aquest cap de setmanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova edició de La Palma Terror Show arriba a Reus els propersdies 28 i 29 d'octubre, de 19 a 23h.A cada edició participen diferents joves que pensen un circuit, una temàtica i noves escenografies, per tal de sorprendre als visitants. La Palma Terror Show s'enmarca dins d'un espectacle de terror per Halloween i es a partir de 12 anys.

Uns 35 joves es troben cada tarda a La Palma per preparar la nova edició d’una activitat proposada, pensada i realitzada per joves de la ciutat amb el suport del Casal de Joves la Palma.

Els interessats a assistir a l'activitat han de recollir prèviament les entrades al Casal de Joves la Palma. Es poden recollir dues invitacions per persona. Els joves demanen que per cada invitació els assistents portin dos litres de llet que aniran destinats al Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona.

Els horaris per recollir les invitacions són de dimarts a divendres de 10 a 14h i de dilluns a dijous de 16:30 a 19h.

Per portar a terme aquesta iniciativa, col·laboren diferents departaments municipals com Brigades Municipals, Deixalleria de Reus, l'IMRC i entitats culturals com el Teatre Bravium, Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus, i col.laboracions individuals.

tracking