Diari Més

El Tanatori Mémora Reus celebra el seu primer aniversari

Per commemorar aquest primer any, en què la companyia ha prestat més de 300 serveis, el 27 d’octubre se celebrarà un Memorial al tanatori

Imatge de l'exterior del tanatori, aquest dijous durant la inauguració.

El Centre de Lectura posa música a la inauguració del tanatori de Mémora a ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tanatori Mémora Reus celebra enguany el seu primer aniversari. La companyia, que es va posar en marxa l’octubre del passat 2016, ha prestat servei a més de 300 famílies durant aquest primer any en funcionament. Per commemorar el primer aniversari del centre, el tanatori acollirà un Memorial el proper divendres 27 d’octubre a les 18.30 hores. Amb aquest acte, Mémora vol retre homenatge a totes aquelles persones que ens han deixat en el decurs de l’any a Reus.

«Després d’aquest primer any d’activitat a la ciutat fem un balanç molt positiu i agraïm la confiança que han depositat les famílies», ha afirmat el delegat de Mémora a Catalunya, Xavier Poch. El delegat ha explicat que, des de la seva obertura, una de cada quatre famílies a Reus ha escollit a Mémora, fet que «posa de manifest la bona acollida de l’equipament i el servei per part dels usuaris».

El Tanatori Mémora Reus està situat al Tecnoparc, molt a prop de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, i en els seus 2.000 m2 compta amb 3 àmplies sales de vetlla, sala de cerimònies multiconfessional amb capacitat per a 110 persones, serveis de floristeria, càtering, wifi i aparcament privat gratuït. Mémora suma un segon equipament al centre de la ciutat de Reus, una oficina per atendre qualsevol aspecte relacionat amb el procés final de vida, informar-se sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció o consultar altres serveis com l’acompanyament al dol. A més, Mémora ha inaugurat una nova oficina davant l’Hospital Joan XXIII de Tarragona per tal d’apropar i facilitar el seu assessorament i serveis a les famílies.

tracking