Diari Més

Policial

Detingut a Reus per robar la bossa a una dona d'edat avançada amb una forta estrebada

Un veí de Mont-roig va perseguir el lladre i va aconseguir recuperar la bossa

El robaroti es va produir a la zona del Camí de Valls.

Detingut a Reus per robar la bossa a una dona d'edat avançada amb una forta estrebadaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat diumenge, un home de 29 anys, de nacionalitat marroquí i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

Al voltant de les 17.00 hores del dissabte 21 d’octubre, els mossos van rebre l’avís d’adreçar-se al Camí de Valls cantonada amb el carrer Cels Gomis i Mestres, per tal de socórrer a una dona gran que acabava de patir un robatori amb violència. La víctima presentava diverses lesions com a conseqüència de la forta estrebada rebuda per part del lladre.

Un veí de Mont-roig del Camp que va veure el robatori, immediatament va sortir corrents darrera del lladre, el va interceptar i després d’una estira i arronsa va poder prendre-li la bossa de mà que acabava de robar. Seguidament, va intentar retenir-lo fins l’arribada de la policia però finalment va aconseguir fugir.

Amb les dades aportades per la víctima i el testimoni, els investigadors va aconseguir identificar l’autor dels fets i finalment va ser localitzat i detingut el passat diumenge, també a de Reus.

El detingut, amb tres antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar dilluns a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking