Diari Més

La Targeta Jove de Reus renova la seva imatge

Poden fer-se la targeta tots els joves de la ciutat que tinguin entre 12 i 30 anys

Imatge de la regidora Montserrat Flores durant la presentació de la nova Targeta Jove de Reus.

La Targeta Jove de Reus renova la seva imatgeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova Targeta Jove de Reus presenta un nou disseny i renova el seu funcionament. La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha presentat aquest divendres 20 d'octubre la nova targeta, que permetrà al jovent de la ciutat accedir a un ampli ventall de descomptes i promocions que poden arribar fins als 1.000 euros a través d’una eina actualitzada i més vinculada als serveis i entorns digitals.

La nova targeta pretén arribar més enllà dels 8.000 usuaris que té fins ara. També s’han fet col·laboracions amb establiments i entitats de la ciutat de manera que la nova targeta comença a operar amb més de 70 establiments, serveis municipals i entitats adherits que oferiran els seus avantatges.

La Targeta Jove fins ara era utilitzada principalment per a moure’s en el transport públic, però amb aquesta nova eina permetrà gaudir de molts més serveis i productes.

Poden fer-se la targeta tots els joves de la ciutat que tinguin entre 12 i 30 anys, i els que estudiïn a Reus. La targeta és gratuïta i per demanar-la cal adreçar-se al Casal de Joves la Palma on es pot obtenir al moment. O també es pot sol·licitar a través de la web.

Els actuals usuaris de la Targeta Jove també hauran de renovar-la presencialment al Casal de Joves la Palma ja que a partir del dia 1 de gener l’antiga deixarà d’estar activa.

tracking