Diari Més

La residència d'Horts de Miró s'obrirà a mitja capacitat abans del 2018

Les 29 places restants, en noves convocatòries

La Generalitat finança 24 places, i la resta seran privades.

La residència d'Horts de Miró s'obrirà a mitja capacitat abans del 2018Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l’anunci del finançament de 24 places per part de la Generalitat, el consistori reusenc s’ha compromès a obrir la residència d’Horts de Miró a mitja capacitat abans que acabi l’any. El centre, situat a les plantes superiors del CAP del barri, obrirà amb 29 de les 58 places que té de capacitat total. La resta estaran pendents de noves convocatòries de la Generalitat, segons ha precisat la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella. A banda de les del govern català, hi haurà cinc places més que seran privades.

La gestió de la residència correrà a càrrec de la Fundació Social, òrgan públic depenent del Grup Salut Reus. Per engegar el geriàtric, el consistori invertirà 205.000 euros en l’equipament, que ha estat tancat des que es van acabar les obres de construcció l’any 2012.

Segons ha afirmat el consistori, l’obertura de la residència i del centre de dia comportarà la contractació d’una vintena de professionals tant d’atenció directa –gerocultors, treballadors socials, educadors socials, psicòlegs, fisioterapeutes– com indirecta –neteja, cuina, bugaderia, manteniment, porteria i direcció.

tracking