Diari Més

Successos

Enxampat després de robar una bossa de mà a una dona gran a Reus

Gràcies a l'alerta d'un ciutatadà els agents van poder recuperar les pertinences de la víctima

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos D'Esquadra van detenir aquest dijous 19 d'octubre un home de 25 anysde nacionalitat marroquina i veí de Reus, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència, danys, resistència i desobediència als agents.

Els fets van tenir lloc poc abans de les 10.30 hores al barri del Carrilet de Reus. Una dona de 78 anys havia entrat al portal de casa seva quan un noi se li va acostar, li va estirar d’una estrebada la bossa de mà i va fugir. La víctima va sortir al carrer i va demanar ajuda. Un ciutadà va veure una patrulla d'agents i els va alertar del robatori.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos van poder localitzar al lladre que va sortir corrents direcció a un carrer sense sortida. Els mossos van seguir-lo fins barrar-li el pas. L’home va llençar a terra la bossa de mà i va intentar fugir passant pel costat del cotxe i va donar-li un fort cop a la porta. A conseqüència d’això, l’home va caure a terra moment que els agents van aprofitar per detenir-lo.

El detingut, en tot moment, es va mostrar molt agressiu i va oposar resistència durant la detenció.

Un cop detingut el presumpte autor, els mossos van poder recuperar la bossa de mà amb totes les pertinences i la van retornar a la seva propietària. El detingut, al qual li consten 38 antecedents policials dels quals 31 són per diversos delictes contra el patrimoni, ha passat a disposició al jutjat de Reus aquest divendres 20 d'octubre.

tracking