Diari Més

Turisme

El turisme català i el rus augmenten el nombre de visitants al Gaudí Centre

El nombre de visitants durant la campanya d'estiu ha incrementat un 6% respecte al 2016

Foto d'arxiu de la presentació de la campanya.

El turisme català i el rus augmenten el nombre de visitants al Gaudí CentreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya 'Delícies d'estiu' es va dur a terme aquest estiu per promocionar la ciutat de Reus i peraugmentar el nombre de visitants als diferents equipaments de la ciutat i la Costa Daurada. En concret, el Gaudí Centre va incrementar el seus turistes en un 6% en relació a l'any passat. Aquest increment ha estat motivat sobretot pel turisme català i el rus. Elturisme català ha incrementat un 17%, el rus un 13% i un 5%, el turista francès.

La campanya promoguda per l'Agència de Promoció de Ciutat 'Reus Promoció' va realitzar accions de comunicació a premsa i ràdio, l'ampliació de punt d’informació per al visitant i la creació i millora del producte turístic, amb l’objectiu d’incrementar el temps d’estada a la ciutat i les possibilitats de retorn; amb l’objectiu d’aconseguir una major quantitat de visites i de despesa a la ciutat.

Per assolir aquest increment la campanya volia captar principalment turisme internacional, destacant el públic francès i rus, i el turisme de proximitat, per consolidar Reus com una ciutat d’escapada.

Pel que fa als espais patrimonials, s’ha obert al públic de manera estable el campanar de l’església prioral de Sant Pere, el qual ha tingut una bona acollida com a espai d’atracció turística tot iniciar l’activitat quan l’estiu ja havia començat.

tracking