Diari Més

Oci

A la venda les entrades del cicle d'espectacles infantils a firaReus

Els més petits podran gaudir de Peppa Pig o SuperWings, entre d’altres

Els cinc espectacles infantils es podran veure exclusivament a Reus.

Els més petits podran gaudir de Peppa Pig o els Power Rangers a firaReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entrades del cicle d’espectacles infantils que organitza firaReus junt a l’empresa Creativos Educativos ja estan a la venda. El proper espectacle previst és el de Peppa Pig: Piratas y Princesas, que es durà a terme el dia 25 de novembre a les 17h. L'entrada anticipada es pot adquirir a un preu de 15 euros a través d’aquest enllaç.

El cicle continuarà amb El pequeño reino de Ben & Holly, que tindrà lloc el dia 3 de març. El torn dels Super Wings serà el 7 d’abril, mentre que el 2 de juny els més petits gaudiran amb els PJ Masks». Tots els espectacles es representaran a la mateixa hora, a les 17h.

Les persones interessades a assistir a tots els espectacles poden comprar el pack de descompte que permet obtenir les entrades per un preu de 12 euros, en comptes de 15 euros. Els menors de 2 anys no paguen entrada.

Amb aquest cicle firaReus vol diversificar l'activitat firal, apostant per un producte de qualitat, que té llicència oficial i que està organitzat per una empresa que dissenya els seus espectacles amb una clara voluntat pedagògica, com és Creativos Educativos.

tracking