Diari Més

Isaac Sanromà: President del Comitè Executiu de firaReus

«exproReus és un reflex de la diversitat econòmica del territori»

Sanromà destaca la presència de noves marques d’automoció, cosa que suma atractiu

Imatge del President del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà.

«exproReus és un reflex de la diversitat econòmica del territori»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Una fira renovada i adaptada als temps actuals». Així defineix el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, exproReus. La fira de mostres reusenca, que enguany celebra 75 anys, és per a Sanromà una de les cites principals del calendari firal de la ciutat. El protagonisme creixent del sector de l’automoció i de les activitats paral·leles han aportat atractiu a la cita, que s’ha caracteritzat sempre per la diversitat de sectors que s’hi donen cita cada any.

—Què ens espera enguany a exproReus?

—exproReus des dels seus orígens ha estat l’aparador dels diferents sectors econòmics així com una plataforma única per la presentació de productes i serveis. Els principals sectors empresarials com automoció, maquinària, restauració o comerç tenen un espai destacat en aquest certamen que és un reflex de la diversitat econòmica del nostre territori. La fira compleix 75 anys totalment renovada i adaptada als temps actuals.

—L’automoció continua ampliant metres i expositors. A què es deu?

—La fira exproReus és el gran aparador del sector a les nostres comarques. Per això exproReus incorpora enguany noves marques d’automoció, que són Renault i Dacia, i amplia l’espai destinat a la venda de vehicles fins arribar als 10.000 metres quadrats. D’aquests 10.000 m2 d’exposició, 500 m2 estan destinats a motocicletes i 800 m2 als vehicles industrials i de maquinària. Ja en la darrera edició es va ampliar la superfície d’exposició d’automoció, incorporant el Carrer Bèlgica fins enllaçar amb el carrer Cambra de Comerç. El sector es va recuperant després d’anys de recessió i això també es reflexa a la fira amb la presentació de noves marques i models.

—L’aposta per les activitats complementàries es fa cada cop més palesa. Per què?

—Les activitats ens ajuden a allargar la visita a la fira i ofereixen un atractiu més per al públic que ve a veure l’oferta expositiva dels aproximadament 200 estands d’exproReus. El públic infantil i familiar és molt important i per això enguany tenim previstes actuacions de màgia, el showcooking de la guanyadora de MasterChef Junior 4, Paula Alós, i l’espectacle dels Power Rangers, entre d’altres. També la zona del Tasting Village, amb una àmplia oferta de gastronomia és un dels grans atractius de la fira. Volem que el visitant gaudeix d’una experiència agradable i s’emporti un bon record de la seva estada.

—Quines són les fires que ens queden fins a finals d’any?

—L’últim trimestre de l’any és el que ens porta les fires de més envergadura. Després d’exproReus, la més gran i amb més tradició del nostre calendari, enguany tenim la fira Esquiades SnowFun, una de les novetats destacades d’enguany que ja té confirmada la presència de les grans empreses del sector. A més, tancarem l’any firal amb una altra celebració important que són els 25 anys de la fira Tot Nuvis.

tracking