Diari Més

Fira

ExproReus arriba a la 47a edició potenciant l'automoció i la gastronomia

La fira de mostres reusenca obrirà portes el pròxim dimecres 11 d'octubre fins el diumenge 15

Imatge d'arxiu dels visitants a l'Auditori Exterior de firaReus.

ExproReus arriba a la 47a edició potenciant l'automoció i la gastronomia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El recinte firal del Tecnoparc ja ho té tot a punt per acollir una nova edició, la 47a, d’exproReus. La fira de mostres reusenca obrirà les portes el pròxim dimecres dia 11 a la tarda i fins al diumenge 15 uns dos-cents expositors es reuniran tant a les instal·lacions interiors de firaReus com al recinte exterior per mostrar al públic les darreres novetats en productes i serveis. El món del motor serà, un any més, un dels màxims protagonistes d’exproReus, però no serà l’únic que s’hi donarà cita. I és que sectors diversos com la decoració, la tecnologia, el benestar o la gastronomia també hi seran presents. Justament, aquesta varietat és la que li ha donat a la mostra reusenca el renom de la fira de fires.

Entre les novetats destacades de la 47a edició d’exproReus, en destaca l’ampliació en marques i espai de la zona dedicada a l’automoció. Així doncs, Renault i Dacia se sumen a les cases automobilístiques que estaran presents a la fira de mostres i el total de firmes presents s’elevarà fins a trenta-dos. Aquesta xifra fa palès la recuperació d’un dels sectors claus d’exproReus, que va patir una davallada important durant els anys més durs de la crisi econòmica, però que ara es presenta en creixement, tant pel que fa a vendes en general com en la confiança que tenen en exproReus com a eina comercial.

La presència de més firmes automobilístiques ha suposat un augment de l’espai dedicat al motor a exproReus. D’aquesta manera, la zona exterior que ocuparà l’automoció tindrà un total de 10.000 metres quadrats, 500 més que l’any passat.

Gastronomia protagonista

En els últims anys, hi ha un altre àmbit que s’ha anat guanyant un espai destacat dins d’exproReus. Estem parlant de la gastronomia. L’àrea del Tasting Village, a l’auditori exterior de firaReus, tornarà a omplir-se un any més amb una oferta gastronòmica d’allò més variada amb cuina de proximitat i també amb propostes internacionals. El Tasting Village acollirà una vintena d’expositors, entre estands i foodtrucks i estarà obert cada dia de la fira des de les 11 del matí i fins a les 11 de la nit.

A banda, també es podrà gaudir de l’univers gastronòmic, tan de moda últimament, amb diversos tallers i showcookings. Una de les activitats que segur que despertarà més expectació, especialment entre els més petits, serà el showcooking que oferirà Paula Alós, guanyadora de la quarta edició de Masterchef Junior, el dia 12, i de ben segur que reunirà a una multitud a les instal·lacions de firaReus, igual com l’any passat ja ho va fer Lukas Vives, finalista de la tercera edició d’aquest talent show. Les activitats per als més petits es completaran amb l’actuació dels personatges d’animació infantil Power Rangers, que visitaran la fira de mostres el pròxim divendres 13 d’octubre en el marc del cicle d’espectacles infantils que es començarà aquesta tardor i que s’allargarà fins el pròxim més de juny, aportant noves propostes relacionades amb l’oci infantil a la ciutat.

Visitants a la zona dedicada a la llar i la decoració del recinte interior de la fira.

ExproReus arriba a la 47a edició potenciant l'automoció i la gastronomia

tracking