Diari Més

L'Accents continua aquest dissabte 7 d'octubre amb Meritxell Gené i Jo Jet i Maria Ribot

Les entrades anticipades per veure a Gené tindran un preu de 8 euros, mentre que el mateix dia de l'espectacle costaràn 10.

Imatge de la Meritxell Gené.

L'Accents continua aquest dissabte 7 d'octubre amb Meritxell Gené i Jo Jet i Maria RibotCris Romagosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta edició del Festival Accents de pop, rock i folk dels Països Catalans continua aquest dissabte 7 d'octubre a Cal Massó, al carrer de Pròsper de Bofarull número 7 de Reus,amb les actuacions de la cantautora de les Garrigues, Meritxell Gené, i la del duet de Manresa, Jo Jet i Maria Ribot.

La cantautora de Juneda, Meritxell Gené, presenta per primera vegada a Cal Massó, a les 21.30h, el seu darrer treball, titulat 'Branques'. L'acompanyarà el guitarrista Txabi Abrego en un recital que suposa un fresc de dotze poetes dels Països Catalans del segle XX units per una especial sinceritat i intensitat en el fet de viure, amb cants a la terra i a l'amor. La producció del darrer treball de Gené és obra de Jordi Gasion i ha rebut l'assessorament de diferents poetes i escriptors.

Per altra banda, el duet Jo Jet i Maria Ribot tornen a Reus per oferir un concert vermut on presentaran el seu nou disc. Darrera un duet a guitarra i dues veus, Jo Jet i Maria Ribot exprimeixen tots els recursos. Portaran el projecte ‘Lliure o descansar’: un qüestionament a com ens prenem el dia a dia.El concert començarà a les 13:00 h amb entrada lliure.

Les entrades anticipades per veure a la cantautora de les Garrigues tindran un preu de 8 euros i es poden adquirir a Cal Massó, a HP Records, així com a la web entradium, mentre que a la taquilla el mateix dia de l'espectacle costarà 10 euros.

tracking