Diari Més

Els ballarins de 'Timecode' obriran el festival COS 2017 de Reus el 20 d'octubre

El festival durarà tot el cap de setmana del 20 al 22 d'octubre

Imatge de la presentació de la programació del festival COS 2017 a Reus.

Els ballarins de 'Timecode' obriran el festival COS 2017 de Reus el 20 d'octubreAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El COS 2017 – Festival de Moviment i Teatre Gestual de Reus arrenca el 20 d’octubre a la plaça del Mercadal a les 18:00 h amb l’espectacle de dansa Incógnito, a càrrec de la companyia Lali Ayguadé, en què participen la mateixa Lali Ayguadé i el ballarí Nicolas Ricchini.

Es tracta dels artistes que han protagonitzat el curtmetratge 'Timecode', produït per l’Escola de Cinema de Reus, guardonat a importants festivals internacionals i nominat als premis Oscar de Hollywood. Tot i no considerar-se un espectacle inaugural, serà el primer espectacle de la programació, que s’inclou a la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

La dansa, doncs, torna a tenir un paper molt rellevant dins la programació d’aquest festival, que vol ser una plataforma de difusió dels diferents llenguatges artístics que s’expressen a través del moviment corporal.

Aquest divendres 6 d'octubre s'ha presentat la programació del COS 2017 i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles ha remarcat l'equilibri que ha aconseguit la programació entre continguts de teatre gestual d'alta qualitat i propostes relacionades amb la dansa.

El COS 2017 durarà tot el cap de setmana del 20 al 22 d'octubre hi hauran espectàcles familiars, itineraris de dansa al carrer i altres activitats.

tracking