Diari Més

Societat

Un reusenc busca 'likes' per aparèixer a l'espot del Carnet Jove 2018

Gerard Moreno, de 24 anys, demana suports que el facin Guanyador del Públic i participar així a l'anunci com a protagonista o figurant

La foto que es pot votar a Twitter, Instagram o Facebook.

Un reusenc busca 'likes' per aparèixer a l'espot del Carnet Jove 2018Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de Reus que competeix al càsting de l’Agència Catalana de la Joventut per participar a l’espot del Carnet Jove 2018 busca vots a Facebook, Twitter i Instagram que el converteixin en Guanyador del Públic. Si abans del diumenge 8 d’octubre es destaca com el candidat amb més likes, podrà prendre part del rodatge de l’anunci automàticament com a protagonista o com a figurant.

Gerard Moreno, de 24 anys, va enfrontar-se aquest dilluns a un jurat que, en grups de quatre, proposava als aspirants exercicis d’improvisació per testejar la interactuació davant la càmera. «Ens van demanar», relata, «que ens comportéssim com un grup d’amics que feia molt de temps que no es veien i que s’acaben de retrobar». La prova incloïa també una entrevista personal. En acabar, els candidats podien retratar-se al photocall del Carnet Jove i pujar la seva foto a les xarxes socials: a Twitter o Instagram amb l’etiqueta #SócalCàstingCJ o a Facebook, a través de l’apartat Veure Participants dins l’aplicació marcada a l’inici de la pàgina. Ahir al migdia, una cinquantena de persones ja li havien donat el seu suport.

Una «experìencia positiva»

Moreno explica que el càsting ha estat «una expriència molt positiva» i que, més enllà de que «em va anar força bé i m’hi vaig sentir còmode», formar-ne part ha servit també «per conèixer gent i passar una bona estona». El reusenc té la il·lusió que «els vots de la gent m’ajudin a aparèixer a l’anunci» i confia que, «si la gent em veu i ho comparteix» potser podrà ampliar el seu radi i entrar a l’anunci.

tracking