Diari Més

Successos

Un mosso fora de servei deté un home per robar el mòbil a una noia tot fent-la caure a Reus

El presumpte lladre, veí de Reus, va oposar resistència a la seva detenció donant puntes de peu a l’agent

Els fets van succeir el passat 2 d'octubre a un bar del carrer Cerdanya del Vendrell.

Ingressa a presó un home que va atracar un bar del Vendrell amb un ganivetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un mosso fora de servei va detenir, el passat divendres 22 de setembre, un home de 26 anys, nacionalitat espanyola i veí de Reus que acabava de robar el mòbil de forma violenta a una noia a Reus. L’home va ser arrestat com a autor d’un presumpte delicte de robatori amb violència, atemptat i resistència als agents de l’autoritat, ja que va oposar resistència a la seva detenció donant puntes de peu a l’agent.

Els fets van tenir lloc a les 13.30h de divendres. Una dona anava caminant per Reus mirant el seu mòbil quan un home que circulava amb bicicleta li va prendre el telèfon d’una estirada. Com a conseqüència de l’estrebada, la dona va caure al terra, però va aconseguir agafar l’individu per la samarreta i fer-lo caure. Seguidament, el lladre la va amenaçar i va marxar ràpidament amb la bicicleta.

La dona va sortir corrents darrera del lladre i va demanar ajuda fins que un home va unir-se a ella. Es tractava d’un agent dels Mossos d’Esquadra que es trobava fora de servei. Tots dos van seguir l’individu per diversos carrers de la ciutat fins que el mosso va aconseguir enxampar-lo al passatge Mare de Déu dels Desemparats de Reus.

L’agent fora de servei es va identificar com a policia, però l’home va oposar resistència a la seva detenció donant-li puntades de peu. Un cop controlat, el mosso li va localitzar a la butxaca del pantaló el telèfon mòbil de la víctima. Poc després d’interceptar-lo, una patrulla de mossos de la comissaria de Reus va arribar al lloc i va detenir l’home.

El detingut, que acumula 15 antecedents la majoria per delictes contra el patrimoni, ha passat a disposició judicial aquest dilluns i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

tracking