Diari Més

Mas Pellicer retira els bancs de les places per garantir el descans

Veïns del barri tornen a mobilitzar-se i reclamen presència policial a peu

Prop d'una cinquantena de veïns van concentrar-se de nou ahir.

Mas Pellicer retira els bancs de les places per garantir el descansOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de la zona de Mas Pellicer van tornar a concentrar-se ahir als carrers del mateix barri, després d’haver-ho fet per darrer cop tot just dissabte passat, per subratllar que «estem farts de l’incivisme, de la droga i dels qui no tenen vergonya». Des de l’Associació de Veïns I de Maig, que de nou encapçalava la convocatòria, enumeraven els últims successos: «A un veí, ahir, van destrossar-li el dipòsit del cotxe per robar-li el gasoil, hem hagut de treure els bancs de les places per garantir el dret al descans, ens han trencat vidres, tres famílies han hagut de marxar per problemes d’ocupacions incíviques... I això ha arribat a un punt que és impossible», explicava el president, Eduardo Navas.

La solució, tal com ho veuen des del barri, ha de passar per «més presència policial a peu» i pel fet «els agents travessin per l’interior dels porxos, no únicament pel carrer principal on se’ls veu venir de lluny i qui està fent alguna cosa que no ha de fer s’amaga». «La policia passa però es queda dins el cotxe, i no serveix», afegeix Navas, que no descarta que «si la situació continua tal com està i això segueix sent un lloc sense llei, organitzem més protestes».

«Baixaven la tele al carrer»

Els veïns lamenten que «si això passés al centre, aviat s’acabaria. Però això és un lloc sense llei i, pel que sembla, no és la ciutat». Una d’elles lamentava ahir que «fa setmanes, dins el portal d’un bloc van col·locar una piscina» i celebrava també la retirada dels bancs de les places perquè «quan hi havia futbol, tiraven cables per les finestres i baixaven les televisions».

tracking