Diari Més

Redacció

Tres companyies venen vols a 15 destinacions per a l'estiu del 2018

Jet2.com, Thomas Cook i Thomson ja ofereixen bitllets per a la temporada turística següent, a l’espera que es tanqui l’operativa de l’Aeroport de Reus

Passatgers a l'interior de la terminal esperen la sortida del seu avió, en una imatge d'arxiu.

Tres companyies venen vols a 15 destinacions per a l'estiu del 2018Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara sense haver-se configurat i donat a conèixer l’operativa global de l’Aeroport de Reus per a la temporada turística de l’any 2018, i enmig d’una de molt bona a les instal·lacions de la capital del Baix Camp, algunes aerolínies han començat ja a comercialitzar bitllets per a l’estiu vinent. És el cas de Jet2.com, Thomas Cook o Thomson Airways. Les tres companyies ofereixen, a través dels seus llocs web, vols entre Reus i una quinzena de destinacions, la major part de les quals repeteixen d’aquests mesos. Altres entre les de més pes, amb tot, com Ryanair, posaran els seus seients a la venda més endavant.

En detall, Jet2.com mantindrà connexions entre l’Aeroport de Reus i almenys un total de nou destinacions, segons queda reflectit en la venda de bitllets al seu lloc web. Belfast, Birmingham, East Midlands, Edimburg, Glasgow, Leeds, Londres-Stansted, Manchester i Newcastle conformen el ventall que ofereix avui l’aerolínia.

La major part de les rutes de Jet2.com reprendran l’activitat a partir del 5 de maig. Londres-Stansted ho farà una mica abans, el dia 4, mentre que l’enllaç amb East Midlands no estarà operatiu fins al dia 29 de maig. El 20 d’octubre –per a Edimburg i Glasgow–, el 27 –Belfast, Leeds i Newcastle–, el dia 28 d’octubre –East Midlands i Manchester– i el 29 –London-Stansted– s’enlairaran els darrers dels vols que Jet2.com planteja ara per a la temporada d’estiu a través de Reus. La darrera connexió en extingir-se serà la de Birmingham, la qual finalitzarà el 30 d’octubre. Aquestes són, de fet, totes les rutes que ha operat la companyia aquesta temporada a l’aeròdrom del Baix Camp.

Pel que fa a Thomas Cook, són set les connexions per a les quals ja ofereix seients. De moment no n’hi ha de disponibles, a la pàgina de la companyia, dues de les que sí que ha mantingut aquest estiu: Bèlgica i Brussel·les. Les que ja es poden comprar són Belfast –entre el 4 de maig i el 23 de setembre–, Cardiff –del 23 de maig al 23 de setembre–, Glasgow –entre l’1 de maig i el 23 d’octubre–, Londres –del 3 de maig al dia 4 d’octubre, Londres-Stansted –del 27 de maig fins al 3 de juny i, en una segona tongada, del 5 d’agost al 4 de setembre– i finalment Manchester –de l’1 de maig al 28 d’octubre–.

També a Aberdeen

Thomson Airways, al seu torn, comercialitza ara bitllets per a les mateixes set rutes que aquest estiu a Reus, i també per a Aberdeen. En concret, Londres, Londres-Lutton, Cardiff, Birmingham i Mannchester arrencaran el dia 2 de maig del 2018. Aquestes connexions deixaran d’operar-se també alhora, i ho faran per darrera vegada el 23 d’octubre. Bristol comença una mica més tard, el 5 de maig, i retalla també en la data de l’últim vol, que almenys en aquest moment està previst per al 20 d’octubre. Volar entre Doncaster i Reus amb Thomson serà possible a partir del 4 de maig i fins el 19 d’octubre. Els vols a Aberdeen, tal com estan programats rar, els oferirà l’aerolínia a partir del dia 6 de maig, mentre que la connexió amb Reus tocarà a la seva fi el 21 d’octubre. La previsió és que, al llarg dels propers mesos, totes les companyies vagin confirmant la seva operativa a Reus.

tracking